Zoeken

Nu online

Profielfoto van Veenendaler

Veenendaler (46)

Lid sinds: 08-08-2014 Veenendaal

Ik ben een leuke slanke blonde meid met een heerlijke behoefte naar veel en langdurige sex. Ik leid een beetje saai leven voor het oog van iedereen maar eigenlijk ben ik niet zo saai. Stiekem heb ik een aardig aktief sexleven met mannen die wel houden van wilde meisjes als ik.


Hottlady (63)

Lid sinds: 16-05-2014 Beerze

Ik ben Eliza en ik heb mijn eigen crèche waarvan ik de leiding heb. Ik ben een getrouwde vrouw, maar we hebben nu meer een broer zus relatie. Ik zoek dus graag een man met wie ik leuke tijden zou kunnen hebben.


speurdertje (38)

Lid sinds: 11-05-2015

Deze leuke en vlotte vrouw houdt van een beetje gekkigheid. Ik ben gek op mannen en uiteraard ook op sex. Ik hoop dat hier iemand is die op regelmatige basis af zou willen spreken.


Marrrrijkelen (48)

Lid sinds: 06-07-2016

Afgelopen weekend heb ik een super leuk weekend gehad, leuke aandacht en ik hoopte eigenlijk dat ik eens ergens anders zou belanden dan in mijn eigen bedje. Maar helaas weer niets. Nu trek ik toch echt eens goed aan de bel mannen! Er is genoeg ruimte in mijn bedje, maar misschien ook in die van jou?


HeppieRed (50)

Lid sinds: 06-01-2016

Dag gezellige mannen! Ik kom hier een kijkje nemen om te zien of ik misschien in leuk contact kan komen en op een leuke date kan als het klikt. Ik ben nu al een aantal jaar gescheiden en de liefde gaat gewoon weer prikkelen, dus wie weet met jou!


Opznaeenman (55)

Lid sinds: 30-09-2014

Iedereen is hier om de één of andere reden.. Mijn reden is dat ik op zoek ben naar een man om een langdurige relatie mee op te bouwen. Ik hou niet van korte en nietszeggende avontuurtjes, daar wil ik liever geen tijd en energie in steken. ik wil wel graag iemand eerst wat leren kennen voor ik er wat mee begin. Ik ben nogal nuchter van aard en ik zal niet snel mijn hoofd verliezen. Me druk maken om nutteloze dingen, doe ik niet, daar is het leven te mooi voor.


Roelofje (62)

Lid sinds: 08-12-2014

gescheiden en het leven in me eentje toch wel meer beu dan ik had gedacht. Nu op zoek naar een leuke man in me leven we hoeven ons zeker niet direct te binden hoor..Ik ben nog erg goed te pas en sportief heb een hond en ben dagelijks echt nog wel een paar uur buiten weer of geen weer. Daarnaast heb ik een leuk huisje in Spanje daar rijd ik zelf nog naar toe.


Illustratie (47)

Lid sinds: 10-06-2015

Getrouwd en dat wil ik ook graag blijven. Maar ik wil eens een keertje seks hebben met een andere man. Omdat ik nieuwsgierig ben en omdat het kan. Mijn man is regelmatig enkele dagen weg van huis. Het is niet mijn bedoeling om er iets blijvends van te maken, één keertje om mijn nieuwsgierigheid te stillen.


Armada (47)

Lid sinds: 16-04-2014 Aalst

Hallo! Ik ben Armada (alias). Ik ben 44 jaar en woon in Aalst. Ik werk bij een grote Interntionale firma, heb 1 zoon die bij zijn vader woont en geen huisdieren. Mijn vrije tijd besteed ik meestal achter mijn laptop of ik kijk een film die ik meestal download. Best een saai leventje. Dat is niet altijd zo geweest. Mijn ex en ik hadden een actief sociaal leven. Veel vrienden en deden dingen die het gewone daglicht niet altijd kan verdragen. En daarmee bedoel ik sexuele uitspattingen. Bezoeken van sexclubs,. partnerruil, orgies, sm. Het kostte uiteindelijk ons huwelijk want hij werd tijdens een van deze avondjes verliefd op een ander. Ik mis die stijl van leven wel want ik ben nou eenmal gek op sex. Een serieuze relatie op die manier opbouwen wil ik niet meer. Maar wel afspreken voor sex.


SpelsLianne (52)

Lid sinds: 29-09-2015

Dit moet heel geheim, of hoe noemen ze dat discreet? Dat lees ik wel eens. Ik ben getrouwd en mijn man wil nooit sex, laat staan oraal. Dat heeft hij in al die jaren misschien 3 keer gedaan bij mij.


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits